Van huiswijn naar thuiswijn

 

OONIVOO kwaliteitswijn voor iedereen

Wines & More

Bij het vrijgevochten broertje van OONIVOO WineSpired maak je als wijn-enthousiasteling in een ongedwongen sfeer kennis met:

  • een uitgebreide selectie thuiswijnen voor jezelf en je gezelschap
  • geselecteerde wijnen uit ons restaurant
  • exclusieve wijnen voor speciale collecties, ontmoetingen en momenten
  • een divers aanbod in versterkte wijnen en gedistilleerd

OONIVOO: KWALITEITSWIJN VOOR IEDEREEN

Je vindt OONIVOO Wines & More schuin tegenover ons restaurant. We hebben de grootste wijnselectie in de regio, dus er valt genoeg te kiezen. 

Belangrijker nog is dat je geen fles gaat vinden waar we zelf niet enthousiast over zijn. Door geen concessies te doen aan kwaliteit en slim in te kopen, geven we invulling aan onze doelstelling: betaalbare kwaliteit leveren op alle niveaus.

Genereus genieten dankzij eigen import
OONIVOO Wines & More staat in direct contact met gerenommeerde wijnproducenten en bundelt inkoopkracht en logistiek met inkoopcollectief Les Généreux. Dat betekent voor jou: keuze in 900 kwaliteitswijnen voor een goede prijs.

Ranked

BY OONIVOO

Iedere maand presenteren we een wisselende selectie van rode en witte wijnen in de prijsklasse tussen de € 6 en € 15. Deze selectie noemen we RANKED BY OONIVOO.

Iedere aanbeveling is perfect om je werkdag mee af te sluiten, je weekend mee te beginnen of om gezellige momenten mee in te vullen in goed gezelschap.

De wijnen worden geselecteerd door ons team van professionele genieters, waaronder de sommeliers van ons restaurant en de vinologen van OONIVOO Wines & More. Door deze unieke kruisbestuiving ben jij verzekerd van de juiste keuze.

Kom eens langs om onze aanbevelingen te proeven. Mocht je iets verder weg wonen of even minder ruim in je tijd zitten, weet dan dat we ook gewoon bij je thuisbezorgen.

OONIVOO

EEN FIJN CADEAU

We kennen geen wijn-enthousiasteling die niet vrolijk wordt van een goede fles. Stap eens bij ons binnen als je op zoek bent naar een cadeau waarmee je voor de dag kunt komen bij je vrienden, familie of zakelijke relaties. We hebben een breed aanbod kwaliteitswijnen binnen ieder budget, maar ook aanverwante artikelen zoals exclusieve glazen.

Goede wijn behoeft geen krans, maar wel een fraaie verpakking. We verpakken je keuze met de zorg en aandacht die het verdient, zodat jij in één keer klaar bent om liefhebbers in alle opzichten te verrassen.

Wijnkennis geen bezwaar

Wines & More

Als we zeggen dat we er voor iedereen zijn, bedoelen we ook iedereen. Ook liefhebbers van de meest exclusieve wijnen kunnen hun hart ophalen in onze winkel.

In een afgescheiden, geklimatiseerde ruimte bewaren we de fijnste jaren van de flinke namen. Voor wie serieus op zoek is naar echt iets bijzonders, onthullen we alle geheimen achter de meest bijzondere wijnen.

PROEF. GENIET. THUIS.

Bij OONIVOO Wines & More haalt iedereen de betrouwbare kwaliteit van OONIVOO eenvoudig zelf in huis. Je vindt de fijnste wijnen onder één dak aan de Markt 21 in Uden. Kom sfeer en verhalen proeven of laat je favoriete smaken snel en eenvoudig thuisbezorgen via onze webshop.

Professionele genieters

DIT ZIJN DE NAMEN

In onze winkel kun je in een ongedwongen sfeer terecht voor het grootste aanbod in de regio. Voor wie dat wil, staat ons team van gepassioneerde professionals klaar voor advies op maat. Zij gidsen je soepel richting de wijnen waarvan de verhalen aansluiten bij jouw verhaal.