OONIVOO is WineSpired dus natuurlijk mag wijnentertainment niet ontbreken. Vanuit onze Favourites selectie, waar vaste gasten in ons restaurant reeds mee bekend zijn, hebben wij 12 wijnen gekozen. 6 van deze wijnen maken de sommeliersbox Favourites Silver, de andere 6 wijnen zitten in een hoger segment en maken de box Favourites Gold.

De boxen zijn bewust opgebouwd met een aperitiefwijn, 4 wijnen die het menu perfect begeleide en nog een 6e wijn. Die laatste doen we erbij omdat een wijn ons soms dermate verrast, dat we dit gewoon willen delen met andere liefhebbers.

Vanzelfsprekend zijn de geselecteerde wijnen in de twee boxen afgestemd op het actuele aanbod binnen OONIVOO-THUIS. Wanneer je voor één van onze boxen kiest dan ga je daar optimaal van genieten wanneer je óók de keuze voor ons 4-gangen menu maakt.

Bestel je één van de boxen dan verzeker je jezelf van een mooie selectie wijnen voor nu óf met de feestdagen. 4 van de 6 wijnen zijn bovendien perfect afgestemd op het menu. De boxen worden voorzien van een boekje waarin alle wijnen aan bod komen. Last but not least: de aanschaf van een box is ook prijstechnisch voordeliger.

In ons OONIVOO-THUIS module kun je alle wijnen ook los per fles bestellen. Ook deze wijnen voorzien we van duidelijke en toegankelijke beschrijving.