OONIVOO is WineSpired dus het wijnentertainment mag zeker niet ontbreken bij het OONIVOO-THUIS menu! Wij bieden daarom een bijpassend wijnarrangement aan wat al te bestellen is vanaf 2 personen. Binnen OONIVOO-THUIS willen wij je verrassen met fijne wijn-spijs combinaties.

Net als in ons restaurant streven we er altijd naar om de wijnen eerst te selecteren. We proeven deze wijnen in ons sommeliers-team, maar ook met de keuken. Wanneer we enthousiast zijn over de wijnen en de opbouw is optimaal dan gaat chef Thijs Berkers met zijn brigade aan de slag om verfijnde  gerechten te ontwikkelen. In het beste geval ontstaat er dan synergie tussen wijn en gerecht!

Hoewel we vinden dat je vooral de wijn moet proeven, voorzien we de wijnen wel van nuttige beschrijvingen zodat je net wat meer perspectief krijgt, en een goed beeld hebt van druif, herkomst en wijnmaker!

Per gang een halfje met zijn 2’en

We kiezen heel bewust voor  halve flesjes, zodat je al vanaf twee personen optimaal kunt genieten van wijn en spijs. Bovenal moet de nadruk liggen op de ervaring en de kwaliteit!

Vaste gasten en liefhebbers zijn bekend met onze selectie van meer dan 1300 wijnen. Indien je jouw wijn niet aantreft in deze selectie, neem dan contact met ons op. Voor al onze wijnen geldt dat onze prijzen marktconform zijn, en we hoogstwaarschijnlijk alle wijn kunnen leveren waar jij naar op zoek bent!

In OONIVOO-THUIS vind je een overzicht van een aantal fraaie flessen die los bestelbaar zijn. We hebben hier vooral gekeken naar betaalbare klasse, wijnen die je iedere dag kunt drinken, met een goede balans en wat signatuur van OONIVOO WineSpired!

Toch op zoek naar iets anders? Onze sommeliers adviseren je graag!