THUIS-TASTINGBOX

Bestel

[email protected]
+31 (0)413 257 000

Markt 1A
5401 GN Uden

Luxe genieten met de OONIVOO-THUIS TASTINGBOX.

Naast ons inmiddels populaire 4-gangen OONIVOO-THUIS menu, waar jij je eigen chef bent en een sterwaardig diner op tafel zet, is het ook wel eens fijn om vrijwel direct te kunnen genieten. Dat gaat zeker lukken met deze unieke box met zes culinaire gerechtjes. Verfijnde en verrassende smaken. Vier koud en twee warm. De creativiteit van chef Jasper, het overheerlijke dessert van patissier Anneke en de geweldige input van onze sous-chef Daan hebben geresulteerd in 6 gangen met fijne smaken.

De tastingbox is verkrijgbaar voor €50,- per persoon.

Zoals je weet zijn we WineSpired, dus ook bij deze box mag wat ons betreft een mooi glas niet ontbreken. We hebben voor deze box 2 wijnen geselecteerd om je te laten ervaren dat het niet altijd nodig is om bij iedere gang een andere wijn te kiezen. Je gaat ervaren dat de gekozen wijnen zich gaan gedragen als kameleons. Wijnen die zich ‘aanpassen’ bij verschillende smaken.

De tastingbox inclusief het wijnarrangement is alleen verkrijgbaar per twee personen. De tastingbox inclusief wijn is verkrijgbaar voor slechts €60,- per persoon.

GEPEKELDE KABELJAUW
maïs, kumquat, ponzu
DRY AGED BIET
met koffie en geitenkaas
GOUDSTAAFJES VAN GANZENLEVER
frambozen, pan de higo
TANDOORI VAN KOOL
kokos, yuzu
KALFSSUKADE
kalfswang, kerriepuree  
AARDBEI
cheececake, basilicum  

Omdat we de veiligheid van ons THUIS-concept maximaal willen waarborgen, kunnen wij helaas geen rekening houden met allergieën en/of intoleranties. Indien je vragen hebt over OONIVOO-THUIS, neem dan contact op met ons restaurant, we staan je graag te woord!