Onze keukenbrigade heeft 95% van de overheerlijke gerechten voorbereid. De laatste 5% doe je zelf in een handomdraai! Aan de hand van de instructies bij de verschillende gangen tover je vervolgens in no-time prachtige gerechten op tafel. Kortom: heb je thuis een oven en een steelpan? Dan kun je aan de slag!

Bestel je ons arrangement, dan kies je voor gastronomische gerechten die gecombineerd worden met topwijnen uit onze collectie. Het arrangement is te bestellen voor €79,- en is verkrijgbaar per twee personen.

ZALM
wasabi, komkommer
KABELJAUW
vadouvan, dragonsaus
LAM
groene asperges, doperwten
MANGO
kalamansi, thaise basilicum, karamel
Inclusief zuurdesembrood met basilicumdip en huisgemaakte friandises  

€63

KOOLTANDOORI
yuzu, cashewnoot
PAPRIKASOEP
geitenkaas, basilicum
JACKFRUIT
groene asperges, doperwten
MANGO
kalamansi, thaise basilicum, karamel
Inclusief zuurdesembrood met basilicumdip en huisgemaakte friandises  

€63

Wil je het 4-gangenmenu uitbreiden naar een 5 of 6 gangenmenu dan is dat natuurlijk mogelijk. Naast het menu kun je namelijk à la carte gerechten bijbestellen. Ook wanneer je liever geen menu bestelt verwijzen we graag naar onze à la carte mogelijkheden.

Omdat we de veiligheid van ons THUIS-concept maximaal willen waarborgen, kunnen wij helaas geen rekening houden met allergieën en/of intoleranties. Indien je vragen hebt over OONIVOO-THUIS, neem dan contact op met ons restaurant, we staan je graag te woord!