Voor zowel oudjaarsdag als nieuwjaarsdag presenteren we met trots onze heerlijke exclusieve Oud & Nieuw OONIVOO-THUIS Borrelbox. Deze bites zijn met liefde door onze keukenbrigade gemaakt om jou een overheerlijke jaarwisseling te bezorgen en is gevuld met allerlei huisgemaakt lekkers voor bij de borrel.

Zoals je van ons gewend bent is het grootste gedeelte van de ingrediënten natuurlijk homemade gemaakt. We hopen dat we je weten te verrassen met de samenstelling, die we zoals jullie van ons gewend zijn met zorg op elkaar hebben afgestemd.

GEPEKELDE KABELJAUW
maïs, kumquat, ponzu
DRY AGED BIET
met koffie en geitenkaas
GOUDSTAAFJES VAN GANZENLEVER
frambozen, pan de higo
TANDOORI VAN KOOL
kokos, yuzu
KALFSSUKADE
kalfswang, kerriepuree  
AARDBEI
cheececake, basilicum  

Voor €75,- heb je een box voor 2 personen. Voor 4 personen betaal je €130,-. De boxen zijn tot en met 29 december 17.00 uur te bestellen via de onderstaande bestellink. 

De borrelbox is af te halen op oudjaarsdag tussen 11.00-15.00 uur en op nieuwsjaarsdag tussen 16.00-18.00 uur.

Ook benieuwd naar onze mousserende wijnen voor de jaarwisseling? Check onze Favourites selectie en maak een keuze uit onze favoriete cava of top champagne!

We wensen jou en iedereen om je heen een fijne jaarwisseling toe.

TEAM OONIVOO.

Omdat we de veiligheid van ons THUIS-concept maximaal willen waarborgen, kunnen wij helaas geen rekening houden met allergieën en/of intoleranties. Indien je vragen hebt over OONIVOO-THUIS, neem dan contact op met ons restaurant, we staan je graag te woord!