Met de keuze à la carte kun je naar behoefte lekkere bites, mooie soepen of culinaire gerechten bestellen die je in een voorverwarmde oven in no-time op tafel zet. Gemak en gastronomie gaan hier hand in hand!

Ons ambachtelijk zuurdesembrood met basilicumdip, pata negra, asperges of oesters. Lekker genieten bij een mooi aperitief!

Chef Jasper maakt serieus werk van de soepen binnen OONIVOO-THUIS. Een dubbel-getrokken ossenstaart bouillon of onze ambachtelijk bisque maak je niet even 1, 2, 3. Vanaf nu handig bestelbaar. En speciaal voor het seizoen: asperge soep.  De soepen kun je probleemloos 2 maanden in de diepvries bewaren (-18C°)

De specialiteiten van onze patissier Anneke Verhagen. Probeer bijvoorbeeld onze luxe gebakjes of de welbekende karamel fudge.

OONIVOO'S ZUURDESEM BOL
5
180 gram met zeezout boter en basilicumdip
DUNGESNEDEN IBERICO DE CEBO HAM
16
100 gram. Begeleid door olijven en gezouten noten
GILLARDEAU OESTERS
18
Geopend. Met citroen, rode wijnazijn en oosterse marinade (per 6 stuks)
OSSETRA KAVIAAR
50
30 gr. Met blinis, crème fraiche en ei
5 SOORTEN KAAS
12,50
75 gram, van boerderij de Lindenhoff met passende garnituren
EXTRA ASPERGE PER PORTIE
5
3 stuks
IBERICO RIB FINGERS
10
150 gram, oosters bereid