Eigenaar Marco over stories in a bottle

Stories

Ik geniet al van wijn zolang ik me kan herinneren. Vakanties in de jaren ’90 toen er nog geen kinderen waren, en ik ‘ruzie’ kreeg met Esther omdat ik in onze auto maximale plek vrij hield in een minimale bagageruimte, voor mooie lokale flessen die op ons pad zouden komen. Gelukkig genoot zij er toen ook al van.

De jaren gingen voorbij, maar de drive en zoektocht naar bijzondere wijnen bleef. En behalve met Esther, kan ik mijn enthousiasme inmiddels delen met mijn team van professionele genieters. Als we een fles in handen hebben, willen we hem openen. De geur ruiken. De eerste slok nemen en zin hebben in de volgende. Het verhaal van de wijnmaker dat lang verstopt zat tot leven wekken.

Voor onze winkel selecteren we wijnen die ons verleiden en soms zelfs bij de strot pakken. Kwaliteitswijnen van alle niveaus met verhalen die je in vervoering brengen, en je even laten ontsnappen naar een wereld waar alles perfect is. Verlangen naar geur. Naar smaak. Naar meer. Naar alles.

Natuurlijk kun je bij ons op avontuur. Ik heb in de loop der jaren mooie allocaties van zeer bijzondere wijnen kunnen bemachtigen. Maar ook een wijn van € 6 moet bij ons een verhaal hebben. In onze selectie van ruim 2000 wijnen hebben we voor iedere liefhebber iets moois staan en je vindt er geen fles die we zelf niet zouden willen openen.

Kom ontdekken en proeven welke wijn jou inpakt en open je eigen verhaal. Jouw ‘story in a bottle’.