Signature

Schuif aan in ons culinaire theater

Signature

Met ons signature-menu zetten we bij OONIVOO onze culinaire handtekening. In een avondvullende voorstelling halen we alles uit de kast om jou en je gezelschap de ultieme wijn & spijs ervaring te laten beleven. Je legt je avond in de handen van onze professionele genieters. Je hoeft niets te kiezen, alleen maar te ervaren.

6 GANGEN MENU WIJN EN SPIJS
155
6 GANGEN MENU ZONDER WIJN
100
KREEFT, MELOEN, GROENE KRUIDEN
PETER LAUER, RIESLING NO. 6 SENIOR, SAAR, DUITSLAND, 2020
ZEETONG, ZILTE GROENTE, BEURRE BLANC
VILLA FRANCIACORTA, EMOZIONE BRUT, LOMBARDIJE, ITALIË, 2016
RODE MUL, BOUILLABAISSE SAUS, ROMESCO
INVINCIBLE WHITE, NUMBER TWO, DOURO, PORTUGAL, 2019
KWARTEL, PADDENSTOELEN, DOPERWTEN
RALL WINES, CINSAULT, SWARTLAND, ZUID-AFRIKA, 2018
KALFSHAAS, ZWEZERIK, ABRIKOOS
CHATEAU MUSAR, HOCHAR, BEKAA VALLEY, LIBANON, 2018
GROENE TOMAAT, RICOTTA, BASILICUM
DR. HERMANN, ERDENER TREPPCHEN RIESLING SPÄTLESE, MOSEL, DUITSLAND, 2012

Indrukwekkende wijn

Het begint allemaal met de wijn. Marco, Martien en het team van bevlogen sommeliers selecteren het hele jaar door de mooiste wijnen. Wijnen die de ziel van de wijnmaker blootleggen en het verhaal vertellen dat hij voor ogen heeft.

Op jouw avond kiezen Martien en zijn team één van hun bijzondere vondsten voor jou en je gezelschap.

Verleidende, verfijnde gerechten

Met diezelfde wijn start de challenge voor chef Jasper en zijn fanatieke keukenbrigade. Menukaarten worden dichtgeklapt en aan de kant geschoven, want de voor jou gekozen wijn wordt hun inspiratiebron voor een gastronomische avontuur.

In een ware battle stuwen sommeliers en koks elkaar voortdurend naar grote hoogte. De indrukwekkende wijn wordt begeleid door verfijnde spijzen, waardoor er iets magisch ontstaat.

Mystiek maatwerk

De lat ligt hoog in ons culinaire theater. Met signature gaan we van het geijkte pad en kan het er 6 gangen lang verhit aan toe gaan. En jij en je gezelschap zitten op de eerste rij.

Reserveren

Bel ons om jouw plek aan één van onze tafels te reserveren. Behalve voor lunch en diner*, kun je ook bij ons terecht voor recepties, presentaties, private dining en events.

Reserveren kan online of telefonisch.

* Ons à la cartemenu is beschikbaar voor maximaal 6 personen. Kom je met 7 personen of meer, dan nodigen we je uit om een keuze te maken tussen ons Signature- of Cuisinemenu.

Locatie & openingstijden

Markt 1A
5401 GN Uden

Diner: woensdag tot en met maandag vanaf 18:00 uur
Lunch: zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur

Onze keuken is geopend tot 21:00 uur. Op dinsdag zijn wij gesloten.

Maak thuiswijn van onze huiswijn

Bij OONIVOO gunnen we je de beleving van kwaliteitswijn ook gewoon bij je thuis. Aan het einde van een werkdag, het begin van je weekend of in goed gezelschap.

Daarom vind je schuin tegenover ons restaurant onze wijnwinkel OONIVOO Wines & More. Behalve voor de wijnen uit ons restaurant kun je er onder meer terecht voor onze RANKED BY OONIVOO selectie. Een wisselend aanbod van mooie rode en witte wijnen tussen de €6 en € 15, zorgvuldig geselecteerd door onze eigen wijnprofessionals.

Kom eens langs voor jezelf, een smaakvol cadeau of mooie wijnen voor je evenement. Ons complete aanbod vind je ook in onze webshop. En uiteraard bezorgen we iedere bestelling bij je thuis.