Signature

De verleidende wereld van wijn & spijs

Signature

Met ons signature-menu zetten we bij OONIVOO onze culinaire handtekening en halen we alles uit de kast om jou en je gezelschap de ultieme wijn & spijs ervaring te laten beleven. Je legt je avond in de handen van ons professionele team. Je hoeft niets te kiezen, alleen maar te ervaren.

WIJN EN SPIJS

7 GANGEN
180
6 GANGEN
160
5 GANGEN
140

MENU ZONDER BIJPASSENDE WIJNEN

7 GANGEN
110
6 GANGEN
100
5 GANGEN
90

Indrukwekkende wijn

Het begint allemaal met de wijn. Marco, Martien en het team van bevlogen sommeliers selecteren het hele jaar door de mooiste wijnen. Wijnen die de ziel van de wijnmaker blootleggen en het verhaal vertellen dat hij voor ogen heeft.

 

Verleidende, verfijnde gerechten

Vervolgens start de challenge voor chef Jasper en zijn keukenteam, waarbij gastronomisch alles uit de kast wordt getrokken met alleen de allerbeste ingrediënten.

Best Award of Excellence

Onze ‘bijbels’ met ruim 1800 kwaliteitswijnen zijn niet onopgemerkt gebleven. Wijnfreaks uit Nederland en België hebben OONIVOO gevonden. Super trots zijn we daarom ook dat onze wijncollectie is bekroond met de Best Award of Excellence door het gerenommeerde internationale wijn-magazine WineSpectator. Een waardering die slechts enkele restaurants in Nederland mochten krijgen

Reserveren

Bel ons om jouw plek aan één van onze tafels te reserveren. Behalve voor lunch en diner, kun je ook bij ons terecht voor recepties, presentaties, private dining en events.

Reserveren kan online* of telefonisch.

* Online reserveren kan voor maximaal 6 personen. Kom je met 7 personen of meer, neem dan telefonisch contact met ons op of via mail. 

Locatie & openingstijden

Markt 1A
5401 GN Uden

Diner: donderdag tot en met maandag vanaf 18:00 uur
Lunch: zondag vanaf 12:00 uur

Liever een ander moment? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Onze keuken is geopend tot 21:00 uur. Op dinsdag en woensdag zijn wij gesloten.

 

Maak thuiswijn van onze huiswijn

Bij OONIVOO gunnen we je de beleving van kwaliteitswijn ook gewoon bij je thuis. Aan het einde van een werkdag, het begin van je weekend of in goed gezelschap.

Daarom vind je schuin tegenover ons restaurant onze wijnwinkel OONIVOO Wines & More. Behalve voor de wijnen uit ons restaurant kun je er onder meer terecht voor onze RANKED BY OONIVOO selectie. Een wisselend aanbod van mooie rode en witte wijnen tussen de €6 en € 15, zorgvuldig geselecteerd door onze eigen wijnprofessionals.

Kom eens langs voor jezelf, een smaakvol cadeau of mooie wijnen voor je evenement. Ons complete aanbod vind je ook in onze webshop. En uiteraard bezorgen we iedere bestelling bij je thuis.