De verleidende wereld van wijn & spijs

Het beste van twee werelden

WineSpired

OONIVOO WineSpired is al jaren dé sfeervolle ontmoetingsplek voor wijn-enthousiastelingen en culinaire genieters.

Een plek waar wijn & spijs elkaar uitdagen, maar elkaar altijd weer weten te vinden. Een plek ook waar we de dingen net even anders doen dan je wellicht gewend bent.

Leg je avond in de deskundige handen van ons team met ons Signature-menu. Geniet van het moois van het seizoen met ons Cuisine-menu. Of bepaal het van begin tot eind helemaal zelf met onze À La Carte-gerechten. Wat je ook kiest, één ding staat vast: je gaat iets bijzonders beleven.

signature

Schuif aan in ons culinaire theater

Met ons Signature-menu zetten we bij OONIVOO onze culinaire handtekening. In een avondvullende voorstelling halen we alles uit de kast om jou en je gezelschap de ultieme wijn & spijs ervaring te laten beleven. Je legt je avond in de handen van onze professionele genieters. Je hoeft niets te kiezen, alleen maar te ervaren.

winespired

Proef. Geniet. Samen.

Zodra je ons karakteristieke pand binnenkomt, zie je het: dit is een plek waar mooie wijnen en verfijnde spijzen thuiskomen. In een ongedwongen sfeer brengt ons team alle kennis en kunde op beide gebieden samen, met combinaties die van elkaar niet weten dat ze zo goed bij elkaar passen. Bereid je voor op een compleet verzorgde avond, waar het beste van twee werelden elkaar ontmoet aan jouw tafel.

*Per 19 oktober komt het Cuisine menu te vervallen en kun je genieten van ons Signature menu in verschillende gangen

Professionele genieters

DIT ZIJN DE NAMEN

Maak kennis met de mensen die maar één doel voor ogen hebben zodra je bij ons aanschuift: in een gastvrije omgeving jouw verwachtingen overtreffen. Ons team maakt OONIVOO tot wat het is: een plek waar iedereen onbevangen kan genieten in het moment.

GASTEN VERTELLEN

  • Topavond, topeten, top bediening en service. Prachtige opmaak op hele aparte borden. We hebben culinair genoten!!!!

    Top!!

Reserveren

Bel ons om jouw plek aan één van onze tafels te reserveren. Behalve voor lunch en diner*, kun je ook bij ons terecht voor recepties, presentaties, private dining en events.

Reserveren kan online of telefonisch.

* Ons à la cartemenu is beschikbaar voor maximaal 6 personen. Kom je met 7 personen of meer, dan nodigen we je uit om een keuze te maken tussen ons Signature- of Cuisine menu.

Locatie & openingstijden

Markt 1A
5401 GN Uden

Diner: woensdag tot en met maandag vanaf 18:00 uur
Lunch: zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur

Onze keuken is geopend tot 21:00 uur. Op dinsdag zijn wij gesloten.

 

Maak thuiswijn van onze huiswijn

Bij OONIVOO gunnen we je de beleving van kwaliteitswijn ook gewoon bij je thuis. Aan het einde van een werkdag, het begin van je weekend of in goed gezelschap.

Daarom vind je schuin tegenover ons restaurant onze wijnwinkel OONIVOO Wines & More. Behalve voor de wijnen uit ons restaurant kun je er onder meer terecht voor onze RANKED BY OONIVOO selectie. Een wisselend aanbod van mooie rode en witte wijnen tussen de €6 en € 15, zorgvuldig geselecteerd door onze eigen wijnprofessionals.

Kom eens langs voor jezelf, een smaakvol cadeau of mooie wijnen voor je evenement. Ons complete aanbod vind je ook in onze webshop. En uiteraard bezorgen we iedere bestelling bij je thuis.