Haal oonivoo in huis

Met OONIVOO THUIS haal je eenvoudig een selectie verfijnde gerechten in huis die met veel liefde bereid zijn. Completeer OONIVOO THUIS met één van onze kwaliteitswijnen en maak een memorabel moment van je borrel, lunch of diner.

Gebruik de bestelknop rechtsonder om je keuzes aan ons door te geven. Bestellingen kunnen tussen 15.00 en 18.00 uur bij ons restaurant worden afgehaald.

Brood en bites

Ons brood en onze bites geven eenvoudig extra smaak en kleur aan je borrel. Met onze befaamde karamel fudge creëer je na het diner een moment om bij de koffie of thee nog even na te genieten.

OONIVOO'S ZUURDESEM BOL
5
180 gram met zeezout boter en kruidendip
DUNGESNEDEN IBERICO DE CEBO HAM
16
100 gram. Begeleid door olijven en gezouten noten
GILLARDEAU OESTERS
18
Geopend. Met citroen, rode wijnazijn en Oosterse marinade (per 6 stuks)
5 SOORTEN KAAS
12,50
75 gram, van boerderij de Lindenhoff met passende garnituren
KARAMEL FUDGE
3

Soepen

Een dubbelgetrokken ossenstaartbouillon of onze ambachtelijk bisque maak je niet even 1, 2, 3. Onze chef Jasper maakt dan ook serieus werk van zijn soepen. En die zijn met OONIVOO THUIS nu wel 1,2,3 in huis te halen.

Alle soepen (500 ml) kun je probleemloos twee maanden in de diepvries bewaren (-18C°)

KREEFTENSOEP
11
Met garnituur van verse kreeft en groene kruiden
AARDAPPEL-PREISOEP
8
met spekjes
GEROOKTE PAPRIKASOEP
7
met geitenyoghurt
DUBBELGETROKKEN OSSENSTAARTBOUILLON
8
Met garnituur van fijne groente

Gerechten

Even geen zin om te koken? Bestel de gerechten van OONIVOO THUIS. Het gehele gerecht is opgemaakt in een ovenschaal. Het enige wat je hoeft te doen is de schaal in de oven te schuiven volgens de instructies. De gerechten zijn ook ideaal te combineren met de rest van het aanbod voor een uitgebreid diner. De instructies op de sticker zijn een indicatie en kunnen per oven enigszins afwijken. 

Hele kreeft
39,50
met orzo en Parmezaanse kaas
Halve kreeft
24,50
met orzo en Parmezaanse kaas
Herstenstoof
24,50
met rode kool en aardappel
Aardappel-dragontaart (vlees noch vis)
19,50
met zuurkool en truffel

Wijnen

Maak je borrel, lunch of diner compleet met onze zorgvuldige geselecteerde wijnen. Bij OONIVOO Wines & More schuin tegenover ons restaurant maak je eenvoudig thuiswijn van onze huiswijn. Behalve voor de wijnen uit ons restaurant, kun je er onder meer terecht voor onze RANKED BY OONIVOO wijnen, een selectie van rode en witte kwaliteitswijnen tussen de € 6 en € 15.