Kerst

Haal met kerst OONIVOO in huis

Kerst

Met OONIVOO THUIS haal je ‘OONIVOO’ in huis met ons unieke catering concept. Chef Jasper en zijn keukenbrigade hebben 95% van het kerstmenu voorbereid. De laatste handelingen zijn eenvoudig thuis uit te voeren met de duidelijke instructies in het bijgeleverde boekje.

Het is niet mogelijk om rekening te houden met allergieën en dieetwensen. 

Wanneer je start aan het kerstmenu begin je dit feestelijk met een glas cava dat wij er als cadeau bij doen. Uiteraard hebben wij ook aan de wijn & spijs gedacht en is het mogelijk om bij elke gang van een bijpassend flesje wijn te genieten.

Gebruik de bestelknop rechtsonder om je keuzes aan ons door te geven. Bestellingen kunnen op 25 en 26 december tussen 10.00 en 12.00 uur bij ons restaurant worden afgehaald.

Kerstarrangement voor twee personen
190
Inclusief wijnarrangement, cava, zuurdesembrood met hazelnoot- en geitenboter en huisgemaakte friandises.
4 gangen kerstmenu
75
Inclusief cava, zuurdesembrood met hazelnoot- en geitenboter en huisgemaakte friandises.
RIJPELAAL, WORTEL, PICCALILLY
GRIET, ZUURKOOL, LAVAS
HERT, RODE KOOL, SPECERIJEN
MANDARIJN, DRAGON, WITTE CHOCOLADE

Maak thuiswijn van onze huiswijn

Bij OONIVOO gunnen we je de beleving van kwaliteitswijn ook gewoon bij je thuis. Aan het einde van een werkdag, het begin van je weekend of in goed gezelschap.

Daarom vind je schuin tegenover ons restaurant onze wijnwinkel OONIVOO Wines & More. Behalve voor de wijnen uit ons restaurant kun je er onder meer terecht voor onze RANKED BY OONIVOO selectie. Een wisselend aanbod van mooie rode en witte wijnen tussen de €6 en € 15, zorgvuldig geselecteerd door onze eigen wijnprofessionals.

Kom eens langs voor jezelf, een smaakvol cadeau of mooie wijnen voor je evenement. Ons complete aanbod vind je ook in onze webshop. En uiteraard bezorgen we iedere bestelling bij je thuis.