Op 13 juni vindt de jaarlijkse Haringparty van Oonivoo weer plaats. Dit jaar gaan we het eerste Udense vaatje Nieuwe Haring veilen voor stichting Dream4Kids.

Proef, ervaar, ontmoet en bied mee.

Dream4Kids helpt kinderen die slachtoffer zijn van diverse trauma’s een nieuwe start te geven. Denk aan kindermishandeling, rouwtrauma’s, seksueel misbruik en verwaarlozing. Dream4kids helpt deze kinderen weer vertrouwen te krijgen in het leven, in de toekomst. Dit doen ze met de juiste begeleiding en door onder andere een unieke droomdag te organiseren voor deze kinderen.

Help ons mee deze kinderen een prachtige nieuwe start te geven met uw komst en deelname aan de veiling. Kaarten voor de Haringparty kun je bestellen via onderstaande button en kosten € 49,00 per stuk, inclusief drie consumpties. Van dit bedrag komt er € 10,00 rechtstreeks ten goede aan Stichting Dream4Kids.

Wil je bij de Oonivoo Haringparty aanwezig zijn, vul dan hieronder uw gegevens in. Lukt het niet, bel gerust naar Oonivoo op 0413 257 000 of mail [email protected].

Evenement details

Datum: 13 juni 2019 – Tijd: 18.00 – 22.00 uur

Aanmelden voor de Haringparty

* verplicht veld

Ontvang je na aanmelden geen e-mail ter bevestiging? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Werkt bovenstaand formulier niet correct? Klik op onderstaande link.

Meld mij aan ›