Groepen en gezelschappen

Geniet exclusief en sfeervol in een van onze privé ruimtes of reserveer ons hele pand inclusief trouwzaal voor grote gezelschappen tot 150 personen. Bekijk hieronder ons complete aanbod en stuur een mail naar ivo@oonivoo.nl om te reserveren. 

Niet helemaal kunnen vinden wat je zocht? Wij denken graag met je mee en leveren ook maatwerk: stuur een mail naar ivo@oonivoo.nl en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

WINE-TASTING

Een winetasting op maat vanaf 8 personen of een wine-experience tot 150 personen.
Al mogelijk vanaf 50 euro per persoon.
Kom lekker op een doordeweekse avond of zondagmiddag en kies voor één van de volgende winetasting:

PRIVATE DINING

Private-dining in een van onze privé ruimtes: bijvoorbeeld een volledig verzorgd familie diner waarbij het aan niets zal ontbreken. 

 

OONIVOO ALS VERLENGSTUK VAN JOUW BEDRIJF

Al velen gingen je voor en gebruikten onze historische locatie als verlengstuk van hun bedrijf. Plan je jaarmeeting bij ons en combineer het met een wine-experience of volledig verzorgd diner. Alles is mogelijk: ook overdag zijn de ruimtes beschikbaar voor vergaderingen. Combineer het met een lunch, diner en/of een afsluitende borrel. 

 

OONIVOO BORREL

Op zoek naar een locatie voor jouw borrel in plaats van een diner? Ook dat is mogelijk bij OONIVOO. Wij verzorgen graag jouw OONIVOO borrel met bites: bijvoorbeeld met kerst, oud en nieuw of in het nieuwe jaar.