fbpx

Let op: Reserveren voor Dutch Cuisine is niet meer mogelijk daar het evenement reeds geweest is.

Zondag 10 november: 11 Gangen Dutch Cuisine
Met alle prachtige ingrediënten uit ons eigen land is chef Thijs Berkers met zijn brigade ook dit jaar weer los gegaan en tovert de meest uiteenlopende en verrassende gerechtjes op tafel: vorig jaar serveerden wij o.a. Kaviaar uit Eindhoven, Oesters uit Zeeland, Noordzee Griet en Ossenhaas van het MRIJ Rund.

Zomaar een voorbeeld van wat u aan kunt treffen in deze culinaire tour van eigen bodem.

Wijnontdekkingen
Sommeliers Michiel van Agen en Marleen Jans en eigenaar/vinoloog Marco van Bergen hebben zich al maanden verdiept in nieuwe wijnontdekkingen uit eigen land en tevens mooie wijnen gevonden met een nationaal randje. Zo maken vele talentvolle Nederlandse wijnmakers prachtige wijnen in diverse landen.

Toegangsprijs
De kosten bedragen 111,- p.p. Het arrangement omvat: 11 gangen Dutch Cuisine, wijnarrangement, tafelwater, een welkomst aperitief en koffie/thee servies met lekkernijen van Patissier Anneke Verhagen.

Details
Datum: zondag 10 november, aanvang 15.00 uur
Uniek: een culinaire tour van eigen bodem
Geniet: van 11 heerlijke gangen Dutch Cuisine
Locatie: Oonivoo, Markt 1A Uden
Kosten: 111,- p.p.

Graag tot 10 november!