Als fanatieke wijnliefhebbers presenteren wij een culinair avontuur met exceptionele wijnen als vertrekpunt en rode draad. Inderdaad, voor dit menu zijn we begonnen met de wijnen. Wij hebben veel blind geproefd de afgelopen periode en naar onze overtuiging een vijftal zeer bijzondere wijnen geselecteerd. Samen met chef Thijs, sous-chef Jasper en patissier Anneke hebben de sommeliers Michiel en Marleen bepaald welke gerechten optimaal zouden matchen.

Eén belofte: het wordt spectaculair en af en toe zetten we u even op het verkeerde been. Bij een menu met de naam Dionysos horen de mooiste wijnen en dito gerechten. Daarom zullen we de wijnen in dit menu geregeld van magnum schenken.

PETER SIENER WEISSER BURGUNDER 2016
2 bereidingen coquille, passievrucht, haringkaviaar

CHATEAU DE BEAUREGARD CHIROUBLES 2014
Zwezerik, geitenkaas, paddenstoelen, zwarte knoflook (alleen bij 5-gangen)

HOSTOMME BLANC DE BLANCS GRAND CRU CHAMPAGNE
Schol, zuurkool, pistache-crème, verjus

JEAN CLAUDE LAPALU BROUILLY ‘LA CROIX DES RAMEAUX 2014’
Hollandse hazenrug, hazenpeper, pastinaak, veenbessen

CHATEAU COUTET SAUTERNES-BARSAC, 1E GRAND CRU CLASSÉ, 1998
Pure chocolade, vanille, ganzenlever

Als fanatieke wijnliefhebbers presenteren wij een culinair avontuur met exceptionele wijnen als vertrekpunt en rode draad. Inderdaad, voor dit menu zijn we begonnen met de wijnen. Wij hebben veel blind geproefd de afgelopen periode en naar onze overtuiging een vijftal zeer bijzondere wijnen geselecteerd. Samen met chef Thijs, sous-chef Jasper en patissier Anneke hebben de sommeliers Michiel en Marleen bepaald welke gerechten optimaal zouden matchen.

Eén belofte: het wordt spectaculair en af en toe zetten we u even op het verkeerde been. Bij een menu met de naam Dionysos horen de mooiste wijnen en dito gerechten. Daarom zullen we de wijnen in dit menu geregeld van magnum schenken.

PETER SIENER WEISSER BURGUNDER 2016
2 bereidingen coquille, passievrucht, haringkaviaar

CHATEAU DE BEAUREGARD CHIROUBLES 2014
Zwezerik, geitenkaas, paddenstoelen, zwarte knoflook (alleen bij 5-gangen)

HOSTOMME BLANC DE BLANCS GRAND CRU CHAMPAGNE
Schol, zuurkool, pistache-crème, verjus

JEAN CLAUDE LAPALU BROUILLY ‘LA CROIX DES RAMEAUX 2014’
Hollandse hazenrug, hazenpeper, pastinaak, veenbessen

CHATEAU COUTET SAUTERNES-BARSAC, 1E GRAND CRU CLASSÉ, 1998
Pure chocolade, vanille, ganzenlever

4 gangen wijn en spijs
99
5 gangen wijn en spijs
115
Indien u liefhebber bent van kaas dan kunnen wij een gang toevoegen ofwel het dessert hiermee vervangen.
Extra gang wijn en spijs
15
Supplement kaas ipv zoet       4