Cuisine

Vier de jaargetijden

Cuisine

Cuisine staat voor 4, 5 of 6 gangen eerlijke producten uit het seizoen. Welk moment van het jaar je ook komt, de keukenbrigade van chef Jasper bedenkt en bereidt verrassende gerechten van het mooiste dat een seizoen te bieden heeft.

4 GANGEN SPIJS
59
4 GANGEN WIJN
32
5 GANGEN SPIJS
68
5 GANGEN WIJN
40
6 GANGEN SPIJS
77
6 GANGEN WIJN
48

Cuisine kan op verzoek worden geserveerd zonder vlees en vis. Voor liefhebbers van mooie kazen kan Cuisine worden uitgebreid met een selectie uit de kaaskamers van Lindenhoff.

Reserveren

Bel ons om jouw plek aan één van onze tafels te reserveren. Behalve voor lunch en diner*, kun je ook bij ons terecht voor recepties, presentaties, private dining en events.

Reserveren kan online of telefonisch.

* Ons à la cartemenu is beschikbaar voor maximaal 6 personen. Kom je met 7 personen of meer, dan nodigen we je uit om een keuze te maken tussen ons Signature- of Cuisinemenu.

Locatie & openingstijden

Markt 1A
5401 GN Uden

Diner: woensdag tot en met maandag vanaf 18:00 uur
In de maand augustus zijn wij tijdelijk van maandag t/m woensdag gesloten.
Lunch: zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur

Onze keuken is geopend tot 21:00 uur. Op dinsdag zijn wij gesloten.

Maak thuiswijn van onze huiswijn

Bij OONIVOO gunnen we je de beleving van kwaliteitswijn ook gewoon bij je thuis. Aan het einde van een werkdag, het begin van je weekend of in goed gezelschap.

Daarom vind je schuin tegenover ons restaurant onze wijnwinkel OONIVOO Wines & More. Behalve voor de wijnen uit ons restaurant kun je er onder meer terecht voor onze RANKED BY OONIVOO selectie. Een wisselend aanbod van mooie rode en witte wijnen tussen de €6 en € 15, zorgvuldig geselecteerd door onze eigen wijnprofessionals.

Kom eens langs voor jezelf, een smaakvol cadeau of mooie wijnen voor je evenement. Ons complete aanbod vind je ook in onze webshop. En uiteraard bezorgen we iedere bestelling bij je thuis.