Bertie de Vree

Beste gast van Oonivoo,

In de komende weken gaat het team van Oonivoo zich via deze weg aan u voorstellen. Wellicht kent u mij al, maar zo niet dan stel ik mijzelf graag even voor.

Mijn naam is Bertie de Vree, 48 jaar oud en volgend jaar alweer 25 jaar getrouwd met mijn vrouw Anja. Samen hebben we 3 kinderen; Anna van 16 jaar oud en de tweeling, Björn en Maud, van 14 jaar oud.

Sinds mijn 14de werk ik in de horeca, ik begon toen bij het eetcafe/cafetaria van mijn tante in Batenburg. Vervolgens werkte ik in verschillende restaurants in o.a. Ravenstein, Ewijk, Oss, Uden en Sint-Oedenrode. Sinds 1 september 2000 werk ik in het mooiste pand van Uden (althans dat vind ik); het voormalige gemeentehuis op de markt in Uden. Toentertijd nog bekend als “’t Raadhuis” van Rob en Anne van de Velde.

Na de overname door Marco en Esther van Bergen heeft een ingrijpende metamorfose plaats gevonden en op 9 augustus 2017 opende restaurant “Oonivoo, Winespired” haar deuren. Op 17 december 2018 werd ons werk bekroond met een Michelinster. Wat een eer daar als manager en gastheer aan bij te mogen dragen!

Voor mij zijn er verschillende redenen die het werk zo mooi maken. Natuurlijk de persoonlijke benadering en het feit dat ik u als gast mag leren kennen. Daarnaast is het altijd weer heel bijzonder om uw waardering te ervaren en bij te dragen aan een fijne avond, huwelijk, zakelijk overeenkomst of zelfs een uitvaart. Het werk in een team met vakbekwame collega’s en jonge honden geeft mij veel energie. Het werk is zeer afwisselend en veelzijdig en het is geweldig om met mooie producten en prachtige wijnen te mogen werken. Mijn gezin staat op nummer één en dankzij hen zie ik de mooie kant van dit vak wat ik nog jaren hoop te doen.

Een grote domper op ons mooie werk is natuurlijk de opkomst van Covid-19. Het virus is een ramp voor iedereen maar het treft de horeca en haar ondernemers ongenadig hard. Hopelijk is haar invloed snel voorbij. 

In ieder geval wens ik u veel gezondheid of een snel herstel toe wanneer het virus u of uw naasten al getroffen heeft. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen bij ons in het restaurant. 

Bertie de Vree
Manager/(uw) gastheer
OONIVOO Winespired 

  

Geef een reactie