fbpx

De OONIVOO Wine Experience is een ultieme winetasting die wij twee keer per jaar organiseren. Tijdens deze unieke proeverij gaat u in een ontspannen sfeer op zoek naar uw favoriete wijnen.

Met alle prachtige ingrediënten uit ons eigen land is chef Thijs Berkers ook dit jaar weer met zijn brigade weer los gegaan en tovert de meest uiteenlopende en verrassende gerechtjes in 11 gangen op tafel.

Uw evenement bij Oonivoo organiseren? Een presentatie, productlancering, verjaardag, jubileum of bruiloft: alles kan. We denken graag mee. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Oonivoo is een prachtige plek, in het hart van het bruisende stadscentrum van Uden. We bieden de mogelijkheid om ruimtes af te huren, ons terras te benutten of het hele pand in te zetten voor uw evenement. Ons team is ervaren op het vlak van het organiseren van evenementen. Wij faciliteren ruimte van 10 tot 500 personen. Wat voorbeelden van de mogelijkheden:

  • Verjaardagen
  • Jubilea
  • Privé diners
  • Product introducties
  • Presentaties

Wilt u onze hulp, dan staan wij paraat. Wilt u zelf de regie nemen op uw event, dan kan dat ook. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier voor de contactpagina, bel 0413 257 000 of mail [email protected]