Vrijdag 20 april

Geniet met je collega’s, vrienden of relaties van onze heerlijke complementaire bites. Laat U verrassen door onze chef-kok Thijs Berkers en zijn keukenbrigade. Wilt U een bijpassende wijn? Onze sommelier helpt U graag met de juiste keuze. De ideale plek om het weekend in te luiden.

Maandag 23 april

Wist u dat de Oosterscheldekreeft een fijnere en zachtere smaak heeft ten opzichte van andere kreeften in de wereld? Dat maakt deze kreeft uniek. Laat U verrassen door dit kwaliteits product. Dagvers en een uitmuntende a la carte bereiding door onze chef kok. De Oosterscheldekreeft staat tot en met half juli op de kaart.

Zondag 13 mei

Op deze bijzonder dag van het jaar staat het Oonivoo team klaar om U een onvergetelijke Moederdag te bezorgen. Speciaal voor Moederdag heeft onze chef-kok een lunch menu en een diner samengesteld. Benieuwd naar het speciale Moederdag menu? Kijk dan op onze website.

Vrijdag 25 mei

Geniet met je collega’s, vrienden of relaties van onze heerlijke complementaire bites. Laat U verrassen door onze chef-kok Thijs Berkers en zijn keukenbrigade. Wilt U een bijpassende wijn? Onze sommelier helpt U graag met de juiste keuze. De ideale plek om het weekend in te luiden.

Zondag 20 mei en maandag 21 mei

De ideale vrije dagen om een culinair uitstapje te maken. Geniet van de prachtige ambiance van ons restaurant en laat Uw smaak ampullen prikkelen door het culinaire fine dining menu van onze chef-kok Thijs Berkers. Uiteraard kunt U ook gebruik maken van onze a la carte kaart. Geniet van onze heerlijke bijzondere wijnen want ieder gerecht uit onze keuken is bedacht en gecreëerd op onze unieke wijncollectie.

Donderdag 14 juni

Oonivoo komt met een verrassende Haringparty in samenwerking met De Visscherie. De enige echte in Noord Brabant,. De ideale gelegenheid om bedrijven en ondernemers te verbinden. Wij zorgen voor heerlijke culinaire amuses en een fantastische sfeer met live muziek op het mooiste terras van Uden.