Dionysos ‘Sommelier’s Menu’

Als fanatieke wijnliefhebbers presenteren wij een culinair avontuur met exceptionele wijnen als vertrekpunt en rode draad. Inderdaad, voor dit menu zijn we begonnen met de wijnen. Wij hebben veel blind geproefd de afgelopen periode en naar onze overtuiging een vijftal zeer bijzondere wijnen geselecteerd. Samen met chef Thijs, sous-chef Jasper en patissier Anneke hebben de sommeliers Sven en Marleen bepaald welke gerechten optimaal zouden matchen.

Eén belofte: het wordt spectaculair en af en toe zetten we u even op het verkeerde been. Bij een menu met de naam Dionysos horen de mooiste wijnen in dito essen. Daarom zullen we de wijnen in dit menu geregeld van magnum schenken.

MORGADIO DA CALÇADA DOURO BRANCO 2014
Sardine – Argentijnse garnaal – gepofte knoflook

DOMAINE FAIVELEY MERCUREY CLOS ROCHETTE 2014
Heilbot – ganzelever – amandel

GRAF HARDEGG PINOT NOIR 2010
Buikspek – rijpelaal – mierikswortel (alleen bij 5-gangen)

PESSAC-LÉOGNAN
2 bereidingen van ree – biet – paddestoelen

KRACHER ZWEIGELT AUSLESE 2017
Bramen – ruby chocolade – Thaise basilicum

Dionysos ‘Sommelier’s Menu’

Als fanatieke wijnliefhebbers presenteren wij een culinair avontuur met exceptionele wijnen als vertrekpunt en rode draad. Inderdaad, voor dit menu zijn we begonnen met de wijnen. Wij hebben veel blind geproefd de afgelopen periode en naar onze overtuiging een vijftal zeer bijzondere wijnen geselecteerd. Samen met chef Thijs, sous-chef Jasper en patissier Anneke hebben de sommeliers Sven en Marleen bepaald welke gerechten optimaal zouden matchen.

Eén belofte: het wordt spectaculair en af en toe zetten we u even op het verkeerde been. Bij een menu met de naam Dionysos horen de mooiste wijnen in dito essen. Daarom zullen we de wijnen in dit menu geregeld van magnum schenken.

MORGADIO DA CALÇADA DOURO BRANCO 2014
Sardine – Argentijnse garnaal – gepofte knoflook

DOMAINE FAIVELEY MERCUREY CLOS ROCHETTE 2014
Heilbot – ganzelever – amandel

GRAF HARDEGG PINOT NOIR 2010
Buikspek – rijpelaal – mierikswortel (alleen bij 5-gangen)

PESSAC-LÉOGNAN
2 bereidingen van ree – biet – paddestoelen

KRACHER ZWEIGELT AUSLESE 2017
Bramen – ruby chocolade – Thaise basilicum

4 gangen wijn en spijs
99
5 gangen wijn en spijs
115
Indien u liefhebber bent van kaas dan kunnen wij een gang toevoegen ofwel het dessert hiermee vervangen.
Extra gang wijn en spijs
15
Supplement kaas ipv zoet       4