Dionysos ‘Sommelier’s Menu’

Als fanatieke wijnliefhebbers presenteren wij een culinair avontuur met exceptionele wijnen als vertrekpunt en rode draad. Inderdaad, voor dit menu zijn we begonnen met de wijnen. Wij hebben veel blind geproefd de afgelopen periode en naar onze overtuiging een vijftal zeer bijzondere wijnen geselecteerd. Samen met chef Thijs, sous-chef Jasper en patissier Anneke hebben de sommeliers Sven en Marleen bepaald welke gerechten optimaal zouden matchen.

Eén belofte: het wordt spectaculair en af en toe zetten we u even op het verkeerde been. Bij een menu met de naam Dionysos horen de mooiste wijnen in dito essen. Daarom zullen we de wijnen in dit menu geregeld van magnum schenken.

DOMAINE BESSON CHABLIS 1E CRU VAILLONS
Met ruim 100 jaar ervaring in de Chablis regio weet de familie Besson als geen ander fantastische wijnen te maken.

CHÂTEAU PAQUETTE CÔTES DE PROVENCE FRÉJUS FORUM JULII
Deze Provence blanc de blancs wordt gemaakt van Rolle druiven, in Italië bekend als de vermentino.

VALENCISO FERMENTADO EN BARRICA RIOJA ALTA
Valenciso is ooit begonnen in Rioja Alta als project om de beste reserva van de streek te maken doormiddel van ecologische wijnbouw.

LINDES DE REMELLURI “VIÑEDOS DE LABASTIDA” RIOJA
Deze wijn gemaakt van Tempranillo, Garnacha en Graciano komt wederom uit de Rioja Alta, maar dit maal drinken we rood!

MOULIN TOUCHAIS CÔTEAUX DU LAYON 2000
Volgens wijnmaker Jean-Marie Touchais staat Moulin Touchais voor een lange levensduur, dit komt door de Chenin Blanc druif, deze is hiervoor uitermate geschikt.

Dionysos ‘Sommelier’s Menu’

Als fanatieke wijnliefhebbers presenteren wij een culinair avontuur met exceptionele wijnen als vertrekpunt en rode draad. Inderdaad, voor dit menu zijn we begonnen met de wijnen. Wij hebben veel blind geproefd de afgelopen periode en naar onze overtuiging een vijftal zeer bijzondere wijnen geselecteerd. Samen met chef Thijs, sous-chef Jasper en patissier Anneke hebben de sommeliers Sven en Marleen bepaald welke gerechten optimaal zouden matchen.

Eén belofte: het wordt spectaculair en af en toe zetten we u even op het verkeerde been. Bij een menu met de naam Dionysos horen de mooiste wijnen in dito essen. Daarom zullen we de wijnen in dit menu geregeld van magnum schenken.

DOMAINE BESSON CHABLIS 1E CRU VAILLONS
Met ruim 100 jaar ervaring in de Chablis regio weet de familie Besson als geen ander fantastische wijnen te maken.

CHÂTEAU PAQUETTE CÔTES DE PROVENCE FRÉJUS FORUM JULII
Deze Provence blanc de blancs wordt gemaakt van Rolle druiven, in Italië bekend als de vermentino.

VALENCISO FERMENTADO EN BARRICA RIOJA ALTA
Valenciso is ooit begonnen in Rioja Alta als project om de beste reserva van de streek te maken doormiddel van ecologische wijnbouw.

LINDES DE REMELLURI “VIÑEDOS DE LABASTIDA” RIOJA
Deze wijn gemaakt van Tempranillo, Garnacha en Graciano komt wederom uit de Rioja Alta, maar dit maal drinken we rood!

MOULIN TOUCHAIS CÔTEAUX DU LAYON 2000
Volgens wijnmaker Jean-Marie Touchais staat Moulin Touchais voor een lange levensduur, dit komt door de Chenin Blanc druif, deze is hiervoor uitermate geschikt.

4 gangen wijn en spijs
99
5 gangen wijn en spijs
115
Indien u liefhebber bent van kaas dan kunnen wij een gang toevoegen ofwel het dessert hiermee vervangen.
Extra gang wijn en spijs
15
Supplement kaas ipv zoet       4